ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ

 

Ελάτε στον αμπελώνα της Μαού να σας ξεναγήσουμε και να γευτείτε τα κρασιά μας παρέα με παραδοσιακά προϊόντα της Μυκόνου – ξινότυρο, τυροβολιά, κοπανιστή, λούζα, λουκάνικα, σαλάτες από τον κήπο μας, αβγά από τις κότες μας και αμυγδαλωτά.

Θα βιώσετε την άλλη Μύκονο, αυτή της παράδοσης και της φιλοξενίας. Θα ξαναθυμηθείτε ήχους γνώριμους από τους «πρωταγωνιστές» του αγροκτήματος, την Μαρίκα τη γαϊδουρίτσα μας, τις κότες, τις γαλοπούλες και τα σκυλιά μας.

 

 

ΤΡΥΓΟΣ

Παραδοσιακό Πάτημα

 

Κάθε Σεπτέμβριο, στο τέλος του τρύγου, πατάμε τα σταφύλια στον ληνό και γλεντάμε παραδοσιακά με ζαμπούνα και τουμπάκια και με σπιτικά εδέσματα, μαζί με τους φίλους του αγροκτήματος.

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Στο αγρόκτημα διοργανώνονται παρουσιάσεις νεοεκδιδόμενων βιβλίων, συζητήσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, εκθέσεις ζωγραφικής και ποιητικές αποσπερίδες, καθιερώνοντας τον αμπελώνα και ως τόπο κουλτούρας και σύναξης ανθρώπων με κοινές ευαισθησίες και αισθητική.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 

Είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στο αγρόκτημα κάθε ημέρα κατάλληλες ώρες, αρκεί να υπάρχει πρότερη επικοινωνία.

Παλιές εκδηλώσεις και προσεχώς.

 

Copyright © 2018 ΜΥΚΟΝΟΥ ΒΙΩΜΑ. All rights reserved.